Hvad siger kunderne?


Tommel op

 

Det er dejligt for os, at få udtalelser fra vore kunder - dem kan vi nemlig lærer af og blive endnu bedre, men du kan også se hvad forskellige kunder mener og hvad de har fået ud af samarbejdet med Towel4You.

Herunder er nogle udtalelser og vi lægger dem ud efterhånden som vi får flere ind.

” Leveringen er altid sket hurtigt og det er nemt at bestille på nettet.  I forhold til at leje lagner har towel4you været lidt billigere.”  Caroline Bjerring

”Samarbejdet med Towel4You fungerer fint. Tid er der virkelig sparet.”  Åreknudeklinikken, Næstved

kc beauty 
 
"Jeg elsker mine håndklæder fra Towel4you - overbevist med det samme - uden at tøve...
- Jeg har igennem 17 år arbejdet med hudpleje, kropspleje og makeup. I min hverdag bruger jeg utrolig mange håndklæder, og det tager tid at vaske, tørre og ligge håndklæder på plads. Samtidig er det økonomisk stor post.
Jeg har prøvet RIGTIG MANGE engangs håndklæder igennem tiden - men intet levede op til mine forventninger.
INDTIL jeg prøvede TOWEL4YOU.
SÅ var jeg overbevist - og DE er det BEDSTE ! Nemt, hurtigt, fantastisk kvalitet, rent, pænt, blødt. Jeg sparer masser af penge på vask, og ikke mindst min kostbare tid til mine kunder.
Jeg vil på det varmeste anbefale dig at skifte til TOWEL4YOU - og jeg lover dig du bliver overbevist med det samme" Karina, KC Beauty, Aalborg

M Hudpleje Horsens

 
"Jeg vaskede førhen mellem 2-3 vask om dagen og nu efter jeg har fået Towel4you kan jeg nøjes med at vaske 1-2 vask pr uge.  Jeg sparer utrolig meget tid og penge på vask. Det er ikke længere en stressfaktor at skulle nå vasketøjet. 

Det er nemt og hurtigt og kvaliteten er i top, kunderne bemærker dem også og synes især det er smart med hensyn til neglestøv. Det hele bliver samlet og suget af især de sorte håndklæder, og så er det lige til at smide væk, uden for meget besvær. 
Towel4you er en af mine beste investeringer længe:-) 
Kan kun blive rosende ord med på vejen herfra."  
Med venlig hilsen Malene, M Hudpleje i Horsens