Sådan startede Towel4You

Sådan startede Towel4You  
Den nødvendige beslutning
FRA IDÉ TIL HANDLING

Da en alvorlig ryglidelse vendte op og ned på min tilværelse, var jeg nødt til at tage en beslutning - skulle jeg opgive at være selvstændig erhvervsdrivende, eller...?
Jeg er uddannet kosmetolog og havde i en del år haft en god vel renomeret klinik i Gug, der til sidst blev for lille til de mange kunder.
Jeg flyttede ind større lokaler i Aalborg, som min mand og jeg brugte al vor fritid og alle vore sparepenge på at sætte i stand så kunderne kunne få en god oplevelse.
Jeg havde i nogen tid haft problemer med ryggen og fik konstateret en voldsom diskusprolaps der blev opereret, hvorefter min mand overtog renoveringsarbejdet med hjælp fra familie og venner.

Jeg var klar til at tage fat efter receptionen i de nye lokaler, og glædede mig som et lille barn juleaften, men måtte erkende, at mine problemer med ryggen blev værre og værre.
Efter en lang arbejdsdag på klinikken, med dejlige kunder og gode oplevelser, men en ryg der gjorde meget ondt, skulle jeg i gang med det der var knap så sjovt. Alle håndklæder og lagner skulle samles sammen, vaskes, tørres, lægges sammen og på plads.

Jeg savnede virkelig noget der kunne gøre den del af min arbejdsdag nemmere - og så fik jeg idéen til Towel4You, et godt, nemt og billigt kvalitets alternativ til de altid lidt slidte og plettede håndklæder og lagner.
Nu havde jeg også et ekstra arbejde der ikke krævede noget af min ryg og efterhånden som jeg var nødt til at skære ned på aktiviteten som kosmetolog, skruede jeg op for mit engagement i Towel4You, der har produkter der gør livet lettere for brugeren, hvilket jo også var den oprindelige idé.

Jeg stoppede ikke der, for jeg ville have stof produkter der var klimavenlige og ikke belastede miljøet mere end højest nødvendigt, og som samtidig havde en høj kvalitet, hvilket til fulde er lykkedes.
Jeg ville gøre livet lettere for mig selv og samtidig spare penge, og det kommer nu Towel4You's kunder til gode...
- nemt at købe ind fra web-shoppen
- lækre stof produkter
- pladsbesparende
- økonomisk fordelagtigt
- hygiejnisk
- bionedbrydeligt
- lige til at smide ud
- altid pænt

Selvom Towel4You vokser og vokser, sætter jeg den personlige betjening højt og tager mig så vidt muligt af kundekontakten, også fordi jeg nyder at besøge gamle trofaste kunder og komme ud og tale med nye - det giver mig energi og glæde og kunderne kender mig og ved at de kan få den hjælp de efterspørger.

 "Mit fornemste mål er, at levere stofprodukter af miljøvenlige råmaterialer, der belaster miljøet mindst muligt og samtidig giver dig og dine kunder et lækkert produkt til en fordelagtig pris."

Produkterne har også certificeringerne i orden.

CE-mærkning viser at produkterne overholder EU-lovgivning.
ISO 9001 viser at vore produkter holder en ensartet standard med tilgang for løbende forbedringer.
ISO 13485 viser produktionsstedets evne til at levere medicinsk udstyr og relaterede ydelser.

Varer ankommer til Towel4You Det var en stor dag.
Endelig var dagen kommet, hvor containeren med varerne til Towel4You var kommet til Danmark.

Efter lange forhandlinger med forskellige producenter, beregning af mængde, aftaler med shipping firma, leje af lagerbygning, papirarbejde med offentlige myndigheder - udover udarbejdelse af logo, web-shop, valg af hosting, aftaler med betalings udbydere, forhandling med pengeinstitut og tusind andre praktiske ting og overvejelser, nu var containeren i land.

Inden jeg havde set mig om, fik jeg besked om at lastbilen var ankommet til lageret og chaufføren var i gang med at læsse af. Jeg sprang ud i bilen og kørte ud til lageret, hvor jeg overværede de første varer til Towel4You blive kørt på plads - det var stort.