Bliv grøn

Bæredygtig

Bliv grønnere med Towel4You

Når du skifter til produkter fra Towel4You bliver din forretning mere grøn.

Ud over at du sparer penge og tid, samtidig med at du giver dine kunder en rar oplevelse, hjælper du også miljøet godt på vej, til gavn for alle.

Læs meget mere om hvorfor du bliver mere miljøbevidst, ved at bruge vore produkter, i fanen "Miljøvenlig."

Du kan gøre meget andet for at spare penge og blive mere miljørigtig. Herunder giver vi nogle eksempler.

Skift til LED. Efterhånden som dine pærer skal skiftes er det rigtig godt, at skifte til LED pærer, der i dag fås i alle varianter og farver. Hvis du før brugte en 11w sparepære, vil du typisk kunne bruge en 5w LED pære, for at få samme lysstyrke, og du sparer mere end 25% på dit strømforbrug. LED pærer er også bedre for miljøet når de skal kasseres, da de modsat sparepærer ikke indeholder kviksølv og så holder de i ca. dobbelt så lang tid.

Sluk for strømmen. Hvis du har vokskander og andet elektrisk udstyr, der nærmest er tændt i døgndrift, for at være klar til dine kunder, kan du sætte timere på. Ved du, at der er udstyr du ikke bruger f.eks. fra kl. 16.00 kan timeren automatisk slukke det, og tænde det igen i god tid. Simple timere fås fra ca. 30,-

Husk også at slukke for ladere der ikke bruges, for selvom den ikke lader din hårtrimmer eller mobil telefon bruger den strøm når den er tændt.

Spar på vandet. En vandsparer på de vandhander der kan gøre brug af det, kan spare op til 50% på dit vandforbrug. Hvis du har et gammelt toilet, uden dobbelt skyl, kan du justere svømmeventilen i cisterne, så du nemt sparer 3 liter vand ved hvert skyl.

Opgrader til Towel4You. Ved at bruge Towel4Yous produkter, sparer din forretning enorme mængder vand, strøm og vaskepulver i forhold til at vaske og tørre bomulds håndklæder og lagner, eller micro fiber. Du kan også lade nogle af håndklæderne tørre og bruge dem til rengøring på din salon eller klinik. Puds spejle, vinduer og vask gulve med dem. De er perfekte til opgaven da de er fnugfri.

Noget helt andet. Plast er ved at være en af de helt store syndere hvad forurening angår. Der er produkter lavet af majsstivelse, der fungerer mindst ligeså godt som f.eks. en plastpose, men som opløses helt i naturen - ikke som nedbrydeligt genbrugsplast, der bliver til mikroplast når det nedbrydes. Hvis du har hund kan du med fordel bruge Pølleposens hundeposer, der nedbrydes helt i naturen, da de er lavet af majsstivelse. Du kan finde Pølleposens webshop her www.poelleposen.dk