Om...

Sådan startede Towel4You  
Den nødvendige beslutning
Fra idé til handling

Hej og velkommen. Charlotte Niebuhr startede Towel4You, der sælger bionedbrydelige engangs stof produkter som lagner og håndklæder til kirurgiske centre, massører, kosmetologer, frisører og mange andre.

Da en alvorlig ryglidelse vendte op og ned på Charlottes tilværelse, var hun nødt til at tage en beslutning - skulle hun opgive at være selvstændig erhvervsdrivende, eller...?


Charlotte er uddannet kosmetolog og havde i en del år haft en god vel renomeret klinik i Gug, i udkanten af Aalborg, der til sidst blev for lille til de mange kunder.
Hun flyttede ind større lokaler i Aalborg City, som hendes mand og Charlotte brugte al deres fritid og alle deres sparepenge på at sætte i stand så kunderne kunne få en god oplevelse.
Charlotte havde i nogen tid haft problemer med ryggen og fik konstateret en voldsom diskusprolaps der blev opereret, hvorefter hendes mand overtog renoveringsarbejdet med hjælp fra familie og venner.

Charlotte var klar til at tage fat efter receptionen i de nye lokaler, og glædede mig som et lille barn juleaften, men måtte erkende, at hendes problemer med ryggen blev værre og værre.
Efter en lang arbejdsdag på klinikken, med dejlige kunder og gode oplevelser, men en ryg der gjorde meget ondt, skulle hun i gang med det der var knap så sjovt. Alle håndklæder og lagner skulle samles sammen, vaskes, tørres, lægges sammen og på plads.

Charlotte savnede virkelig noget der kunne gøre den del af hendes arbejdsdag nemmere - og så fik hun idéen til Towel4You, et godt, nemt og billigt kvalitets alternativ til de altid lidt slidte og plettede håndklæder og lagner.
Nu havde hun også et ekstra arbejde der ikke krævede noget af hendes ryg og efterhånden som Charlotte var nødt til at skære ned på aktiviteten som kosmetolog, skruede hun op for sit engagement i Towel4You, der har produkter der gør livet lettere for brugeren, hvilket jo også var den oprindelige idé.

Charlotte stoppede ikke der, for hun ville have stof produkter der var bæredygtige og ikke belastede miljøet mere end højest nødvendigt, og som samtidig havde en høj kvalitet, hvilket til fulde er lykkedes.
Charlotte ville gøre livet lettere for sig selv og samtidig spare penge, og det kommer nu Towel4You's kunder til gode...
- nemt at købe ind fra web-shoppen
- lækre stof produkter
- pladsbesparende
- økonomisk fordelagtigt
- hygiejnisk
- bionedbrydeligt
- lige til at smide ud
- altid pænt

Charlotte er en fighter, men flere sygdomme er stødt til og hun har valgt, at lade sine voksne børn føre hendes elskede forretning videre, fordi hun ved at de er ligeså dedikerede som Charlotte selv.

"Mit fornemste mål er, at levere stofprodukter af bæredygtige råmaterialer, der belaster miljøet mindst muligt og samtidig giver dig og dine kunder et lækkert produkt til en fordelagtig pris." Charlotte Niebuhr

Produkterne har også certificeringerne i orden.

CE-mærkning viser at produkterne overholder EU-lovgivning.
ISO 9001 viser at vore produkter holder en ensartet standard med tilgang for løbende forbedringer.
ISO 13485 viser produktionsstedets evne til at levere medicinsk udstyr og relaterede ydelser.
 
Med venlig hilsen
Isabella Niebuhr & Kristina Dand   Daglige ledere