Hvordan?

Er det noget for mig?
Vil du gerne slappe af og vide, at du altid har pæne og hygiejniske håndklæder og lagner, som du og dine medarbejdere er glade for?
Ikke flere nussede, falmede og slidte håndklæder og lagner og ikke mere vask, tørring og lægge sammen.

Hvad får din forretning ud af at opgradere til Towel4You's produkter...

Top service til dine kunder.

Omkostningsstyring - du har tjek på dine     udgifter og reducerer spild.


Nemmere forretningsledelse - du har styr på dit forbrug af stofprodukter.


Mindre spildtid med vask, tørring og sammenlægning.

Bedre økonomi - Towel4you's produkter er billigere i brug end traditionelle produkter, også selvom du får vasket "ude i byen."


Du får en forretning med et grønt image, som flere og flere har fokus på.


Sådan bruger du håndklæder fra Towel4You, hos frisører, negleteknikere og fodterapeuter.
        Bionedbrydeligt stof engangs-håndklæde med stor sugeevne.         Sådan bruger du håndklædet til at
TØRRE HÅR

Efter hårvask vrides vandet, ved langt hår, forsigtigt ud og håret kæmmes.
Nu klemmer du vandet ud af håret med håndklædet og får det til at suge så meget vand som muligt. Er det nødvendigt kan du vride håndklædet og tørre igen og det kan du gøre så mange gange du vil. Du kan nu lave en fold på ca 5 cm. på langs i den ene side og lave en turban. Din kunde får altid et nyt, hygiejnisk håndklæde og du sparer tid, plads og penge.
   
Sådan bruges engangshåndklædet fra Towel4You til farvning af hår.
Sådan bruger du håndklædet ved
FARVNING AF HÅR
Før du giver kunden kappen på, lægger du Towel4You håndklædet omkring hals og skulder. Læg det så højt, at når du har givet kunden kappen på, kan du folde håndklædet ned over kanten, så det er rart og blødt mod halsen.
Du slipper for at bruge et slidt og plettet håndklæde, men giver din kunde et flot rent og hygiejnisk håndklæde om halsen - og du skal bare smide det væk bagefter.
   
Towel4you håndklæde på negleklinik.
Sådan bruger du håndklædet ved
MANICURE OG PEDICURE
Det er ikke meningen, at alle håndklæder skal skiftes ud med Towel4You ved manicure og pedicure, men lad kunden få en lækker fornemmelse når du bruger et altid frisk og flot håndklæde til at lægge hånden på, og tør fødderne efter et fodbad med Towel4you så kunden får den lækre hygiejne der sættes pris på. Hvis du normalt bruger 4-5 håndklæder pr. kunde, kan du med fordel skifte 2 ud med Towel4You.
   
Engangshåndklæde fra Towel4You til fodbehandlinger.
Sådan får du glæde af håndklædet som
FODTERAPEUT
Vore håndklæder har så stor modstand i stoffet, at de ikke glider af benet, når du arbejder med din klient. Håndklæderne opfanger stort set alt fra f.eks. negleklip og fil og du har derfor ingen, eller kun lidt støvsugning bagefter. Towel4Yous produkter har også den store fordel, at de modsat f.eks. cellestof ikke støver og derfor giver et bedre arbejdsmiljø - både for behandleren og kunden, og så er produkterne yderst hygiejniske, så har du f.eks. arbejdet med fodsvamp, smider du bare håndklædet ud og slipper for at vaske ved 95 grader.