Privatlivspolitik

Om hjemmesidens brug af cookies 
Ved at benytte hjemmesiden www.towel4you.dk, accepterer du, at vi bruger cookies.

Denne hjemmeside anvender cookies til følgende formål:
• Identificering og autorisering ved beskyttet indhold.
• Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
• Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside.

Hvad er en cookie?
En cookie er en tekstfil, som browseren gemmer på din computer. Filen holder styr på dine valg mens du er på hjemmesiden, og sørger for at din computer bliver genkendt næste gang du besøger os.
En cookie er ikke et program og kan ikke ændre noget på din computer. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, indholdet bliver ikke delt med nogen, og de kan ikke indeholde virus.
De fleste browsere (fx Firefox, Internet Explorer og Safari) accepterer automatisk cookies, men du bestemmer selv om du vil tillade det. Du kan sagtens slå cookies helt fra, men det vil give dig problemer når du handler på nettet, da alle webbutikker bruger cookies til at huske, hvad du har lagt i kurven.

Oversigt over cookies på www.towel4you.dk
gqh Bruges når du logger ind på adgangskodebeskyttede sider. Dette er en cookie som slettes, når du forlader vores sider, eller når du lukker browseren (sessionsbaseret cookie). Type "krypteret".
veg Bruges når du logger ind på som bruger. Denne cookie slettes, når du forlader vores sider, eller når du lukker browseren (sessionsbaseret cookie). Type "krypteret".
b Bruges når du lægger en vare i din indkøbskurv. Denne cookie bliver i din browser i 10 måneder, med mindre du aktivt sletter den. Type "unik nøgle".
c Bruges af webbutikken til at huske leveringsland. Denne cookie bliver i din browser i 350 dage, med mindre du aktivt sletter den. Type "landekode".
cd Bruges til at huske om du har accepteret vores cookie-politik. Denne cookie bliver i din browser i 70 dage, med mindre du aktivt sletter den. Type ”boolean”.
ecp[tal] Kalenderen bruger denne cookie til at huske hvilken periode du vil have vist. Denne cookie slettes, når du forlader vores sider, eller når du lukker browseren (sessionsbaseret cookie). Type ”tal”.
rfz[tal] Animationer bruger denne cookie til at huske hvilken scene du så sidst. Denne cookie slettes, når du forlader vores sider, eller når du lukker browseren (sessionsbaseret cookie). Type ”tal”.
scl Bruges til at huske scroll-positionen på siden. Denne cookie slettes, når du forlader vores sider eller når du lukker browseren (sessionsbaseret cookie). Type ”talxtal”.

Google Analytics cookies:

__utmz ser hvor du kom fra (søgemaskine, nøgleord, link, etc.) da du landede på vores sider. Vi bruger Google Analytics både internt på vores sider, men også i bannere og billeder. Derfor kan du af og til se to cookies som hedder __utmz. __utma holder styr på hvor mange gange du har været inde på vores sider, så vi kan se hvor mange brugere vi har som er inde for første gang og hvor mange som kommer igen.
__utmb og __utmc holder styr på hvor længe dit besøg varer. Disse cookies bliver slettet når du forlader vores sider.

3. partscookies
Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. Disse cookies kan bruges til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger hver bruger har foretaget eller hvilke sider, de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part.
Med Ad This kan du kan dele sidens indhold på sociale netværk. Når du deler, vil Ad This sætte cookies, som samler information om, hvilke sider du deler og på hvilke sociale netværk du deler det på.
Cookies fra Facebook bruges til at vise en "synes godt om" knap og information om hvilke af dine Facebook venner synes godt om. Facebook giver endvidere adgang til et statistik værktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af Facebook.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies
Sådan sletter du cookies Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/fravalg

Personoplysninger Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@towel4you.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Towel4You IVS
Brorholtvej 45
9430 Vadum

IVS.nr. 38619446
Tlf.: (+45) 42 444 460

Har du spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på 42 44 44 60 eller e-mail mail@towel4you.dk